Det siger mine kunder

Susanne Holm Kristensen

En af vores samarbejdspartnere er Susanne, som via sin mangeårige erfaring og professionel coaching kan give dig redskaber til at få sætte mål, opnå forandring og få succes. 

Erfaring og specialer Susanne Holm Kristensen

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring som diabetessygeplejerske fra Steno Diabetes Center, Education Manager i Novo Nordisk A/S og national og international underviser i livsstilsændringer. Samtale, kommunikation og motivation har altid haft min store interesse. Fagligt har jeg derfor specialiseret mig i kommunikation og dialog – og i 2015 blev jeg certificeret Life og Business Coach.

Den viden og erfaring som jeg med årene har opnået som sygeplejerske og coach vil jeg rigtig gerne give videre til de klienter, der har et behov. Derfor dannede jeg i 2013 firmaet www.diacation.dk .
Målsætningen her er at sætte mål, opnå forandring, gode resultater og succes!

Coaching er et fantastisk redskab til at skabe forandring og nå dine mål. De fleste personer ved jo godt, hvad der er det bedste for at vælge, men nogen gange har vi brug for hjælp til at nå derind, hvor svaret ligger. Når du bruger tid på at finde de svar der leder dig på vej, vil du også have mulighed for at finde de rigtige svar lige netop for dig. Det er noget af det som coaching kan, at stille spørgsmål, der åbner op for nye svar og muligheder.

Undervisning

Aktiv foredragsholder ved sundhedsfaglige møder og patient møder i Danmark og internationalt. Emner som diabetes, livsstil, adfærdsændring er fokus i mine oplæg og I øjeblikket er jeg konsulent hos Novo Nordisk A/S, hvor opgaven er nyt inspirerende patientmateriale til personer med diabetes.  I øjeblikket er jeg konsulent hos Steno Diabetes Center, hvor opgaven er nyt inspirerende e-learning uddannelses program, målrettet læge og sygeplejersker i Malaysia, der arbejder med diabetes.  

MOTION

Hele mit ungdomsliv var mere eller mindre med en håndbold i hånden J Nu er det erstattet med løbesko og lange gåture med min dejlige labrador. Motionen prioriteres højt – og er en daglig del af mit liv, når der er tid og mulighed.